Jeugdcommissie

28-06-2022

Voorzitter Jeugdcommissie

Vacature Voorzitter Jeugdcommissie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het voorzitterschap van onze jeugcommissie op zich wil nemen. Deze functie is op dit moment vacant.

Als voorzitter van onze Jeugdcommissie geef je leiding aan onze jeugdafdeling. De functie bestaat voornamelijk uit onderstaande zaken:

• Bepaalt het beleid van de Jeugdcommissie in samenspraak met de overige Jeugdcommissie leden  en is verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan.
  • Coördineert de diverse commissietaken.
  • Leidt de vergadering en bijeenkomsten van de Jeugdcommissie
  • Neemt plaats in het Algemeen Bestuur en draagt er zorg voor dat het Dagelijks Bestuur door hem zelf, of door een ander daartoe aangewezen jeugdcommissielid, gedurende het seizoen wordt ingelicht omtrent de gang van zaken binnen de jeugdafdeling.
  • Vertegenwoordigt de jeugdafdeling bij officiële gelegenheden naar buiten.
  • Heeft een coördinerende taak bij werving jeugdcommissieleden en stimuleert deze waar nodig.
  • Zorgt voor aansturing werving van jeugdtrainers.
  • Ziet toe dat de functiebeschrijvingen worden uitgevoerd.
  • Signaleert problemen welke eventueel rijzen tussen leiders, trainers, spelers en ouders en speelt deze door naar de desbetreffende coördinator.
  • Neemt eventueel een bemiddelende rol op zich.
  • Stelt samen met de commissieleden een jaarbegroting op en bespreekt dit met de penningmeester van het Dagelijks Bestuur.

Wil je informatie of ben je geïnteresseerd, of ken je iemand in jouw netwerk die (mogelijk) interesse heeft neem dan contact op met:

Manon Molderink (vrijwilligerscoördinator)

Telefoon: 06-41762848 / vrijwilligerscommissie@vv-de-esch.nl

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht
Vacature Titel
Jeugdcommissie Voorzitter Jeugdcommissie
Kantinecommissie Voorzitter Kantinecommissie
Barmedewerker Barmedeweker(s)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!