Hoofdbestuur

ZVV De Esch kent geen hoofdbestuur maar daarentegen een Dagelijks Bestuur. Het Dagelijks Bestuur bestuurt op hoofdlijnen de vereniging. Zij draagt er zorg voor dat de sport (zowel prestatief als recreatief) in de breedste zin van het woord kan worden beoefend en dat de sportiviteit in teamverband wordt beoefend en uitgedragen. Het hoofdbestuur laat zich onder meer adviseren door alle commissies en het jeugdafdeling (jeugdcommissie). Het Dagelijks Bestuur.  legt verantwoording af aan de leden tijdens de algemeen ledenvergadering.

Het Dagelijks Bestuur.bestaat uit de volgende leden:

Naam Functie Emailadres Telefoonnummer
Platvoet, Tom Voorzitter
Horst, Gerard Vice-voorzitter
Harperink, Bert Algemeen secretaris
Nijkerken, Eric van Penningmeester
Vehof, Rene Hoofd Algemene zaken

Naast het Dagelijks Bestuur is er een Algemeen Bestuur, het  Algemeen Bestuur bestaat uit het DB, de verenigingsmanager, alle commissievoorzitters en hoofd voetbaltechnische zaken.

Dit geldt eigenlijk voor alle commissieleden of iig de commissievoorzitter. Bij de Scheidsrechterscommissie worden ook geen tel.nrs en mailadressen vermeld. Dat kan niet want die mensen moeten tijdens het verloop van de competitie altijd bereikbaar zijn. Dat is ook zo afgesproken.

Naam Functie Emailadres Telefoonnummer
Platvoet, Tom Voorzitter
Horst, Gerard Vice-voorzitter
Harperink, Bert Algemeen secretaris
Nijkerken, Eric van Penningmeester
Vehof, Rene Hoofd Algemene zaken
Koopman, Dennis Jeugdsecretaris
Analbers, Niels Commissie voorzitter (senioren)
Brand, Ilse Commissie voorzitter (passend voetbal).
Benneker, Bart Verenigingsmanager
Lubbers, Michiel Afgevaardigde sponsorcommissie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!