• Het doet ons veel plezier jullie te kunnen meedelen, dat wij met ingang van nu, de vacante positie van vrijwilligerscoördinator kunnen invullen.

Afgelopen maandag hebben wij een positief gesprek gehad met Manon Molderink.

Na verschillende jaren in de kantinecommissie te hebben gezeten, wil ze zich nu, op haar eigen wijze, gaan inzetten om invulling te geven aan de rol van vrijwilligerscoördinator.

Daar zijn we erg blij mee, want deze belangrijke positie is geruime tijd onbezet geweest.

Vrijwilligers zoeken en behouden is ontzettend belangrijk. Zonder vrijwilligers is het erg lastig om onze vereniging draaiende te houden.

Manon heeft er veel zin in om te beginnen. Wij wensen haar veel plezier en succes bij de uitvoering van haar taken.

Ze is telefonisch te bereiken: 06 41762848