• Het is weer tijd voor onze rubriek ‘vrijwilligers maken het verschil’, dit keer zijn wij in gesprek gegaan met Charlotte Luttikhuis. Charlotte is al de nodige jaren betrokken bij de G afdeling van onze voetbalvereniging. Hieronder lees jij het verhaal van Charlotte, veel leesplezier.

   

  Zou jij je eens willen voorstellen?
  Hallo allemaal, 

  Ik ben Charlotte luttikhuis, 54 jaar en moeder van Glenn. Glenn is een speler van het G-elftal van de Esch. Ik ben zo bij de Esch terecht gekomen als vrijwilliger. 

   

  Welke vrijwilligersfunctie vervul jij binnen onze vereniging?
  Ik ben algemeen commissielid vd G-voetbal. Heb geholpen met verschillende activiteiten, feestjes of toernooien. Vooral met het opa Tony toernooi dat naar mijn vader vernoemd is, een hele eer. Verder help ik met andere dingen organiseren zoals bingo's etc. Vele handen maken licht werk. Mijn wederhelft verzorgde meerdere keren de muziek, soms samen met Glenn. En wat ik nog meer doe is natuurlijk met alle uitwedstrijden meerijden. 

   

  Als wij De Esch zeggen, wat zeg jij dan?

  Als jullie De Esch zeggen..... Dan zeg ik Gezelligheid!!!! 


  Waar heb jij waardering/bewondering voor?

  En dan nog waar ik bewondering/waardering voor heb.... Natuurlijk voor alle vrijwilligers van De Esch maar in het bijzonder voor Gonnie vd Burg. Er zijn heel veel mensen die heel veel voor het nieuwe kunstgrasveld hebben gedaan maar wat Gonnie hiervoor heeft gedaan is met geen pen te beschrijven. Top!!!! 

   

  Is er iets wat er verbeterd kan worden volgens jou bij De Esch?

  Ik heb geen idee. Het is een leuke en gezellige club, een club waar je je geen nummer voelt. 

   

  We eindigen ook dit keer met een nabrander, wat wil jij nog kwijt?

  Wat ik verder nog kwijt wil.... Dat we er een hele mooie tijd van gaan maken na deze coronatijd. 

   

  Groetjes en blijf gezond.....
  Charlotte Luttikhuis.