• Tijdens de aankomende krokusvakantie is er een voetbaldag bij De Esch en wel op maandag 17 februari 2020.

Skills2Score is in de afgelopen jaren al vaker actief geweest op ons sportcomplex. Zij kijken terug op mooie en goed georganiseerde voetbaldagen. En dit heeft hen besloten om ook dit jaar weer een voetbaldag te organiseren op de velden van onze vereniging.

Tijdens deze dag maak je in de ochtend kennis met de warming-up vormen van Skills2Score: loop- en/of voetbalcoördinatie. Vervolgens gaan de deelnemers trainen en is er veel aandacht voor het uitvoeren van (je) skills! Van 12:00 – 13:00 uur staat er een lunch op het programma, beschikbaar gesteld door Skill2Score. Tijdens de middagsessie staan  er verschillende partijvormen op het programma.

EK Voetbaldag
    De naam zegt het al: Een voetbaldag die in het teken staat van het EK voetbal!

De voetbaldag wordt dus ingericht met bovenstaande thema. En zoals tijdens het EK voetbal worden er veel wedstrijden gespeeld, dus dat zal tijdens deze geweldige voetbaldag ook niet anders zijn.
    Partijtjes, partijtjes en nog een partijtjes…….. Zowel 1vs1, 2vs2 als overtalsituaties komen veelal aan bod. Accenten als omschakelen, duelleren en scoren staan tijdens deze EK voetbaldag centraal. Van 12:00 – 13:00 uur een lunch, beschikbaar gesteld door Skills2Score. In de middag worden komende de 'grotere' partijvormen aanbod.

Het programma

Maandag 17 februari 2020.
    9.30 - 9.50 uur:                        Aanmelden in kantine van De Esch.
    10.00 uur:                                Opening voetbaldag.
    10.15 uur:                                Start ochtendtraining.
    12.00 uur:                                Lunch in kantine, lunch wordt beschikbaar gesteld door Skills2Score.
    13.00 uur:                                Start middagtraining.
    15.00/15.15 uur:                       Prijsuitreiking + afsluiting voetbaldag.

Tijdens deze (voetbal) dagen houdt Skills2Score rekening met leeftijden en niveaus, zodat elke deelnemer op zijn/haar eigen niveau traint. De trainingen worden verzorgd door deskundige trainers. Trainers gaan dus met jou aan de slag om jou de allernieuwste trucjes en skills aan te leren. Naast dat elke deelnemer op zijn/haar niveau traint, is er veel oog voor de individuele aandacht en persoonlijke benadering.

Kosten
    De kosten voor een (voetbal) dag bedragen slechts € 25,- per persoon. De betaling kan op de dag zelf voldaan worden, het is mogelijk om te pinnen of om cash te betalen.

Wat krijg je er allemaal voor terug?
    – Voetbaltraining onder leiding van deskundige trainers.
    – Een gezonde en lekkere lunch.
    – Een leuk aandenken.
    – Prijzen voor de winnaars.

Inschrijven
    De inschrijving voor de voetbaldag bij De Esch is inmiddels geopend. Aanmelden is mogelijk via de website www.skills2score.nl.

Inschrijving vindt plaatst op volgorde van binnenkomst, daarbij is VOL=VOL.
    Maximum aantal deelnemers voor de voetbaldag is: 40 deelnemers.

Overige informatie
    Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalvereniging, iedereen is bij ons welkom! Het maakt dan ook niet uit in welk team of bij welke club je speelt. Kinderen van 5 tot en met 14 jaar kunnen zich aanmelden voor dit evenement.