• Met de laatste training en de uitreiking van de keepersprijzen is er op dinsdag 16 juni jl. een einde gekomen aan de jeugdkeeperstrainingen bij De Esch voor wat betreft dit seizoen.


  De prijzen worden door de trainers uitgereikt aan die keepers die gedurende het seizoen opvallen tijdens de trainingen. Zo viel Dirk Hesselink op door het bijwonen van alle trainingen. Hij sloeg er geen één over en werd met een mooie medaille en een certificaat beloond en gekroond tot trainingsbeest van 2019-2020.


  Sen ter Laak mag zich de 1e jeugdkeeper van het jaar bij De Esch gaan noemen. Hij viel op door zijn enthousiasme, behulpzaamheid en zijn technische keepersvaardigheden. Hiermee was hij een groot voorbeeld voor de overige keepers van de groep. Sen ontving een wisseltrofee en ter herinnering een prachtige behoudbokaal. Dirk en Sen van harte proficiat met jullie prijzen.

  Hoe en door wie de jeugdkeeperstrainingen in het aankomende seizoen worden verzorgd is nog even de vraag. Trainer Rick Senkeldam heeft aangegeven dat hij de trainingen niet langer kan combineren met zijn werkzaamheden en het vinden van een nieuwe keeperstrainer is geen gemakkelijke opdracht. Vlak voor aanvang van het nieuwe seizoen hierover meer duidelijkheid.

  Rest mij allen te bedanken voor het leuke seizoen en een ieder een hele fijne vakantie toe te wensen (hoe dan ook) en tot slot trainer Rick hartelijk te danken voor zijn inbreng en ondersteuning in het afgelopen seizoen.

   

  Marcel de Vries
  Keepersgroep De Esch
  Coördinator