• Beste Esch'ers.

  De leden die met regelmaat onze website bezoeken, zal het waarschijnlijk zijn opgevallen dat het uiterlijk van de website op menig punt is veranderd en aangepast. Vooral tav A.V.G. reglementering en wetgeving.

  De belangrijkste wijzigingen hebben plaatsgevonden op de pagina 'contact'. Daarop zijn o.a. alle privé e-mailadressen vervangen door club-gerelateerde
  e-mailadressen, zogenaamde 'aliasen'.

  Verder zijn van de zichtbare contacten de privĂ© mobiele telefoonnummers vermeld met als bron de niet afgeschermde persoonsstatus zoals vermeld in SportLink.
  Van enkele zichtbare contacten zijn deze niet vermeld met tevens als bron de afgeschermde persoonsstatus zoals vermeld in SportLink.


  Namens het bestuur het verzoek aan betreffenden om te controleren of de vermelding van persoonsgegevens in overeenstemming is met uw eigen opvattingen. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen aan communicatie1@vv-de-esch.nl zodat deze naar uw wens aangepast kunnen worden.

  Ook heeft u zelf de mogelijkheid om uw status onder 'instellingen' te veranderen via de Voetbal.nl app op uw mobiele telefoon.

  met vriendelijke groet

  Bestuur ZVV de Esch