• De jeugdvoetbalcommissie, -trainers en –leiders zijn wekelijks druk in de weer om trainingen en wedstrijden te organiseren. Gisterochtend en –middag was er een speciale activiteit voor jeugdteams (O7 t/m O12), namelijk een heus MIX toernooi.
    De organisatie van het MIX toernooi kijkt met een grote glimlach terug op de dag van gisteren. Ondanks het feit dat kinderen niet (veel) vaker met elkaar hebben samengespeeld, ging dit zeer goed. Er werden prachtige doelpunten gemaakt, mooi samenspel en schitterende verdedigende acties. Maar het allermooiste voor de organisatie was het zichtbare plezier dat op de gezichten aanwezig was.

De organisatie wil via deze weg nogmaals de aanwezige trainers en leiders bedanken voor het begeleiden van de teams. Tegelijkertijd spreken wij onze dank uit richting de jeugdscheidsrechters die de wedstrijdjes weer in goede banen hebben geleid.
    En in het bijzonder een dankwoordje voor Rob Oude Lashof en Sonja Uiterwijk. Beiden hebben gisteren het toernooi op de gevoelige plaat vast gelegd.

Tot slot willen wij onze grote dank uitspreken richting
    KPN Netwerknl, Europastry Oldenzaal, Coop Oldenzaal en AKOM die hebben mede mogelijk gemaakt dat dit toernooi heeft kunnen plaats vinden. Hulde !

Foto’s zijn terug te vinden/zien via de onderstaande albums.
    O7, O8, O9 (Sonja Uiterwijk)
    O10, O11, O12 (Rob Oude Lashof)