• De nieuwe Jeugd Voetbal Commissie (JVC) is drukdoende met de nieuwe teamindeling.  Aanvang laatste week van juni (week volgend op zondag 23 juni) worden de ouders van de jeugdleden van ZVV De Esch ingelicht via de jeugdsecretaris over de (voorlopige) teamindeling door de nieuwe Jeugd Voetbal Commissie voor het komend voetbalseizoen 2019-2020.

Mocht het zo zijn dat uw zoon of dochter alsnog besluit tot stoppen met voetbal (bij ZVV de Esch) en heeft u dit nog niet gecommuniceerd, zou u dit alsnog op kortst mogelijke termijn de jeugdsecretaris en ledenadministratie per mail op de hoogte willen stellen.

Voor de invulling van de jeugdteams van het volgend seizoen zijn weer vele vrijwilligers benodigd. Wij zoeken een co√∂rdinator training en bovenal: jeugdtrainers en -leiders. Wil je meer betekenen voor de club van je kind, dan enkel de enthousiaste ouder langs de lijn op de zaterdagochtend, grijp deze kans: stuur een mail naar:

jeugdsecretaris@vv-de-esch.nl

waarin je kenbaar maakt voor welke functie je beschikbaar stelt na de zomervakantie .

Met vriendelijke groeten,

Jeugd Secretaris                                                                    Jeugd Voetbal Commissie

Wynand Witbreuk                                                                  Maurice Teussink