• Dinsdag 19 december 2021, een dag om niet snel te vergeten! Na jarenlang voorwerk, vele werkzaamheden in de afgelopen maanden, is het nieuwe kunstgrasveld in gebruik genomen.

Vanwege COVID-19 vond de opening van dit wel op aangepaste wijze plaats. Een delegatie van het bestuur, Stichting Gehandicaptensport Oldenzaal en de grote initaitior achter dit project; Gonnie Bonvanie van der Burg en haar man.
    Wie anders dan Gonnie had de eer om het veld symbolisch te openen, door het ontbranden van de nieuwe verlichting en het onthullen van de nieuwe straatnaam als je ons complex op komt '𝗚𝗼𝗻𝗻𝗶𝗲 𝘃.d. 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗹𝗮𝗮𝗻'.

Vervolgens werd het veld voor de allereerste keer in gebruik genomen door het jeugdelftal van Zvv De Esch G-voetbal met een voetbaltraining.

Als vereniging zijn wij super trots op dit nieuwe veld! Hopelijk kunnen ook de seniorenteams van de G afdeling snel gebruik maken van 'hun' nieuwe veld. Dit geldt natuurlijk ook voor alle overige teams van de vereniging.

Tot slot richten wij ons nog 1x tot 𝗚𝗼𝗻𝗻𝗶𝗲 𝘃.𝗱. 𝗕𝘂𝗿𝗴. Gonnie nogmaals heel erg bedankt voor je tomeloze inzet gedurende dit proces. Dit zelfde geldt natuurlijk ook voor de Stichting Gehandicaptensport Oldenzaal en alle andere sponsoren!

Kijk hier het filmpje van Twente TV