• Wie ben jij?
      Ik ben Tim Geypens, ik ben 15 jaar en woon in Oldenzaal samen met mijn twee broers, vader en moeder.

• Bij welke BVO voetbal jij op het moment, en sinds wanneer?
      Ik voetbal bij Fc Twente en had mijn eerste training toen ik 8 was.

• Op welke positie speel jij (het liefst)?
      Op de linksback kom ik het beste uit de voeten, maar vind het ook leuk om op het middenveld te staan.

• Hoe kijk jij terug op jouw periode bij De Esch?
      Prachtige periode, daar heb ik samen met mijn broers het voetbal geleerd en gespeeld.

• Wat is het mooiste moment dat jij bij De Esch hebt meegemaakt?
      Toen we met de jeugdteams met zijn allen op kamp gingen, dat vond ik wel één van mijn leukste momenten.

• Kom jij nu nog wel eens op sportpark de wESCHterik?
      Ja ik kom er graag, vaak ben ik er om bij de wedstrijden van mijn broer te kijken.

• Hoe zien de trainingen bij (jouw BVO) eruit?
      De trainingen zijn heel intensief, er wordt veel van je gevraagd en je leert ontzettend snel nieuwe dingen.

• Heb jij nog een tip voor onze jeugdleden?
      Blijf altijd hard werken, het komt niet zomaar aanwaaien, maar allerbelangrijkste blijf plezier houden in wat je doet.

• Wil jij zelf nog iets kwijt?
      Ik ben super dankbaar voor de jaren bij De Esch en ik kom er altijd graag terug.