•  Wie ben jij?

Mijn naam is Anne Bhagerath, 21 jaar en ik kom uit Oldenzaal.

• Bij welke BVO voetbal jij op het moment, en sinds wanneer?

Ik speel sinds seizoen 20/21 voor Excelsior Rotterdam, daarvoor heb ik 10 jaar bij FC Twente gespeeld.

• Op welke positie speel jij (het liefst)?

Mijn favoriete positie is 8, als linker middenvelder.

• Hoe kijk jij terug op jouw periode bij De Esch?

Bij de Esch heb ik altijd tussen en met de jongens gespeeld. Als ik hier aan terug denk was dit een hele mooie en leuke periode uit mijn voetbalcarrière. Ik heb mij als meisje tussen de jongens altijd heel welkom gevoelt. Ik kijk terug op een periode met mooie herinneringen.

• Wat is het mooiste moment dat jij bij De Esch hebt meegemaakt?

Tijdens mijn periode bij de Esch ben ik een aantal keer kampioen geworden, dit zijn natuurlijk momenten om nooit te vergeten.

• Kom jij nu nog wel eens op sportpark de wESCHterik?

Eigenlijk veel te weinig! Ik woon nu in Rotterdam dus ik ben maar af en toe thuis in Oldenzaal. Vaak als er winter- of zomerstop is probeer ik mijn conditie op peil te houden op het veld bij de Esch. Als er straks weer wedstrijden gespeeld mogen worden op de club en ik ben in Oldenzaal kom ik zeker weer een keer langs.

• Hoe zien de trainingen bij (jouw BVO) eruit?

Wij trainen met Excelsior elke doordeweekse dag en spelen op vrijdagen onze competitiewedstrijden. Vaak beginnen we onze training met 30/45 minuten krachtgedeelte en daarna gaan we over naar het voetbalgedeelte. Onze trainingen duren vaak 1,5 / 2 uur. Tijdens deze trainingen komt van alles aan bod zoals; pass en trap, positiespel, techniek, afwerken, tactisch en natuurlijk vaak een grote partij.

• Heb jij nog een tip voor onze jeugdleden?

Volg je gevoel en houd plezier in het voetballen!

• Wil jij zelf nog iets kwijt?

Hopelijk kunnen jullie snel weer wedstrijden spelen in competitieverband! Ik zie jullie snel weer op sportpark de wESCHterik.