• Afgelopen zaterdag 4-9-2021 heeft Olivier Zwijnenberg zijn debuut gemaakt in het seniorenvoetbal bij de wedstrijd tussen de Esch 6 en KOSC 2. Nadat de teams kort van tevoren waren gebriefd en gemaand waren voorzichtig om te springen met dit jonge talent ontstond er een leuke sportieve wedstrijd waarbij de kaarten op zak bleven en zowel de Esch als de bezoekers zeer tevreden waren over de arbitrage.

De wedstrijd eindigde in een verdiende 2-3 overwinning voor KOSC, al liet de Esch op het eind een fantastische mogelijkheid op een gelijkspel onbenut. Olivier nam na de eerste onwennige minuten de touwtjes in handen en gaf duidelijk aan waar de grenzen lagen. Daarbij gaf hij het voetbal voorrang, floot niet voor ieder wissewasje en sloot zich op je juiste wijze af voor commentaar op zijn leiding. Geen enkele scheidsrechter is foutloos, het gaat om de acceptatie en die was er volledig.

Het 6e elftal heeft na de wedstrijd aan Olivier gevraagd of hij vaker wil komen fluiten bij hun, een groter compliment kun je niet krijgen!
    Vanuit de Scheidsrechterscommissie langs deze weg nogmaals dank aan Joris Roord en het 6e elftal voor de wijze waarop jullie het mede mogelijk gemaakt hebben om dit jonge talent te laten debuteren.

De scheidsrechterscommissie