• En weer werden we opgeschrikt met een overlijden van een (oud) vrijwilliger van het G voetbal.

Hennie Hisken.

Hennie heeft een paar seizoenen de G keepers getraind. Een taak die hem op zijn lijf was geschreven. Een man met een hart van goud en die een speciale band had met de G spelers.  Helaas moest Hennie vanwege ziekte van zijn echtgenote Cathelijn en zijn moeder het vrijwilligerswerk bij ons stop zetten, het was voor hem niet meer te combineren.

Bij Hennie zelf is jaren geleden een hersen tumor geconstateerd en heeft daar indertijd een indrukwekkend boekje over geschreven met de titel “ ik heb geen medelijden nodig “.

Enkele weken geleden liet hij me weten dat de tumor weer terug was, met uitzaaiingen, maar hij ging ervoor. Chemo’s zouden weer gestart worden.

Helaas heeft hij deze oneerlijke strijd niet mogen winnen.

Hennie, Bedankt voor alles  !

Wij wensen zijn kinderen , kleinkinderen en naaste familieleden heel veel kracht en sterkte toe.