• Zoals je weet wordt er door de huidige Corona-crisis sinds 15 maart bij de meeste amateurclubs niet meer gevoetbald. Dus geen trainingen meer en ook de competitie is afgelast en wordt niet meer afgemaakt dit seizoen. Een grote domper voor amateurvoetballers. En extra vervelend als je met je team goed bezig was en eventueel kampioen had kunnen worden en/of had kunnen promoveren. 
  En dan zit je als voetballer thuis, de sportscholen zijn gesloten, hoe kun je dan toch zorgen dat je hopelijk volgend seizoen  fit aan het seizoen kunt beginnen? 
   
  Hier kan Fysiotherapie De Essen jou bij helpen, met behulp van de PhysiApp. Met deze app, speciaal voor fysiotherapeuten, kan ik een gepersonaliseerd trainingsprogramma instellen gericht op de trainings doelen die we in overleg met elkaar bepalen. Dit programma kan jij zelf met behulp van je telefoon of tablet thuis of waar dan ook uitvoeren. Denk hierbij wel aan de 1,5 meter regel! 
  In de app kun je ook je voortgang bijhouden en eventuele opmerkingen betreffende de oefeningen plaatsen waar ik dan weer op kan reageren. Zo komen we samen tot het perfecte schema voor jou. 
  Interesse? Laat het me weten. 

  Sportieve groet, 
  Nathalie Kip
  Master Sportfysiotherapeut en verzorgster van De Esch 1