• Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld in het nieuws hebben gevolgd, worden een groot deel van de beperkingen voor sportclubs opgeheven. Dat betekent dat met ingang van 26 juni er gelukkig weer meer mogelijk is op ons sportpark. De

belangrijkste veranderingen waar we mee te maken krijgen zijn:

• Publiek bij wedstrijden is weer toegestaan (mits op 1.5 meter).
    • De kantine gaat weer open voor publiek (op 1.5 meter). Een mondkapje is hierbij niet nodig. Wel moet je in de kantine een vaste zitplaats hebben. Al het bezoek moet zich eveneens registreren door de formulieren bij de ingang in te vullen.
    • De douches blijven gesloten voor trainingen (qua planning krijgen we dit niet rond in de laatste 2 weken).
    • De douches blijven open voor wedstrijden.
    • Senioren kunnen weer oefenwedstrijden inplannen tegen andere clubs.

We hopen dat we met zijn allen de komende weken van deze verruiming kunnen genieten en het volgende seizoen weer hoopvol kunnen opstarten.

Met sportieve groet,