• Beste ouders van de jeugdspelers VV De Esch,

Onlangs is onze website vernieuwd. De teamindelingen gaan lopen via sportlink (instelling van voetbal.nl). Sportlink wordt komende week geüpdatet naar nieuwste indeling door het wedstrijdsecretariaat (WS). Ook zal komende week WS de link op de site updaten welke verwijst naar nieuwste concept trainingsindeling.

Door de koppeling met sportlink zie je nu vaak vele spelers niet de namen, maar met "afgeschermd". Dit is natuurlijk niet wenselijk. Kinderen vinden het vaak leuk dat ze met hun teamgenoten vermeld staan.

Namens het Dagelijks Bestuur (DB), uit naam van secretaris Bert Harperink en voorzitter Tom Platvoet, hierbij het vriendelijke verzoek naar de ouders de instelling van hun kind op "normaal" te zetten of minimaal "beperkt" (zeker niet op afgeschermd)

Kijk hier: https://www.voetbal.nl/info/87/zichtbaarheid-voetbalnl-knvb-wedstrijdzaken-app.

Het DB staat in voor het juiste opvolging van privacy wetgeving, dit is goed geregeld door KNVB. Graag door eenieder graag even te checken hoe nu de instelling staat.

Indien er ouders zijn welke toch bezwaar maken, kan dit via onderstaande mailadres kenbaar gemaakt worden. We willen teamindeling op de site aan begin van het seizoen ook voorzien van de teamfoto. Hier geldt hetzelfde, indien hierop bezwaar dat uw kind met deze foto op de site komt, dan kunt u dit ook kenbaar maken.

Met vriendelijke groeten,

Wynand Witbreuk - Jeugd Secretaris